Acana og Orijen foder

Højmarksgaarden's Kennel

Vi har valgt at fodre vores hunde med Acana og Orijen, da vi mener det er det bedste hundefoder.

Det er det mest prisvindende foder der er på markedet.

 

Acana indeholder op til 75 % kød, det er 3 gange så meget som konventionel hundefoder.

 

Acana er et luksusfoder til hunde, men selv om det er et luksusfoder, er det dog til en rimelig pris. Acana er blevet produceret af Champion Petfoods fra Canada siden 1980.

Acana sælges i mere end 40 lande, og er et meget anerkendt foder til hunde. Det biologiske korrekte foder efterligner de store mængder af frisk og varieret kød, som hunde ville indtage i deres naturlige omgivelser hvis de levede frit.

Foderet er rigt på proteiner, og har desuden et lavt indhold af kulhydrater og er fyldt med forskellige varianter af fjerkræ, kød og fisk, som alle er FRISKE og fra fritgående dyr, og helt UDEN KONSERVERINGSMIDLER. Desuden er det fyldt med saft og kraft fra lækre friske frugter og grøntsager.

Der er selvfølgelig IKKE tilsat farve eller andre tilsætningsstoffer og foderet indeholder ikke GMO modificerede stoffer.

Hvede og gluten er helt fravalgt fra Acana foderet, da der er mistanke om, at hvede og gluten fremmer bl.a. allergier.

Acanas foder indeholder IKKE antibiotika eller hormoner.

 

Acana hundefoder indgår i "rotations" foderserien. D.v.s. din hund kan skifte mellem de forskellige smagsvarianter, uden at man skal begynde helt forfra med tilvænning af nyt foder.

Dette er helt perfekt til f.eks. hunde der er meget kræsne, da de fint kan have flere forskellige varianter at vælge imellem i det daglige.

 

Prøv Acana hundefoder og prøv alle de lækre smagsvarianter.